U MRS NAUTICI smo ponosni na dugogodišnje iskustvo u prodaji unutarnjih brodskih i vanbrodskih motora te rezervnih dijelova za iste.  S obzirom na potražnju i interes klijenata te zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, veliki naglasak našeg poslovanja  je na servisu brodskih i vanbrodskih motora .

Garancija rada našeg servisa je kvaliteta usluge koju pružamo svakom našem klijentu. Zahvaljujući specijaliziranim alatima i suvremenim dijagnostičkim uređajima, nudimo stručnu,  brzu i kvalitetnu uslugu.

VM motori (12)

Craftsmanmarine (6)

Lombardini marine (8)

U MRS NAUTICI smo ponosni na dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisu unutarnjih brodskih i vanbrodskih motora te rezervnih dijelova za iste.  S obzirom na potražnju i interes klijenata te zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, veliki naglasak našeg poslovanja  je na servisu brodskih i vanbrodskih motora te održavanju Vašeg plovila . Garancija rada našeg tima je kvaliteta usluge koju pružamo svakom našem klijentu. Zahvaljujući educiranom i odgovornom timu naših stručnjaka, specijaliziranim alatima i suvremenim dijagnostičkim uređajima, nudimo stručnu,  brzu i kvalitetnu uslugu. https://www.vmmotori.it/en/ https://www.craftsmanmarine.com/ https://lombardinimarine.com/