Prodaja i servis Brodska kopča Technodrive 

Brodske kopče s posebno konstruiranim zupčanicima za tihi rad idealne su za vaše plovilo. Širok izbor Technodrive https://www.twindisc.it/en/marine-gearboxes/ Brodska kopča za brodske motore.

Vrlo isprekidan rad s vrlo velikim varijacijama u brzini motora.
Maksimalni kapacitet snage namijenjen je samo za osobnu upotrebu plovila za glisiranje trupa
gdje je rad punog gasa motora manji od 10% ukupnog vremena.
Ravnoteža rada pri 80% punog gasa motora ili manje.
Ograničenje prosječnog radnog sata motora:
– 500 sati godišnje za hidraulične prijenose (TM);
– 300 sati godišnje za mehaničke mjenjače (TMC).
Tipične primjene: Privatne, ne-čarter sportske/slobodne aktivnosti.
Srednja dužnost
Isprekidan rad s velikim varijacijama u brzini motora.
Ograničenje prosječnog radnog sata motora:
– 2000 sati godišnje.
Tipične primjene: Privatni i čarter, sport / aktivnosti u slobodno vrijeme. Gliseri, poludeplasmanska i deplasmanska plovila.
Kontinuirana dužnost
Kontinuirani rad s malim ili nikakvim promjenama brzine/snage motora
postavljanje.
Neograničen broj sati godišnje.
Tipične primjene: teški ribarski brodovi i komercijalna plovila.
VAŽNE INFORMACIJE O PRIJAVI
– Ocjene prijenosa temelje se na uporabi prijenosa u torzijskom položaju
kompatibilan sustav koji koristi odgovarajuću ulaznu torzijsku spojku. – Ocjene su za Diesel motore. – Posavjetujte se s tvornicom za vrijednosti primjenjive na benzinske motore ili druge primjene
nije u skladu s danom definicijom klase usluge. – Oznake se odnose na desne motore (tj. zamašnjak u smjeru suprotnom od kazaljke na satu
rotacija gledajući stražnji dio motora). – Omjeri su punom snagom naprijed i natrag osim ako nije drugačije naznačeno.
– Omjeri prijenosa trebaju biti jednake ili veće od objavljenih vrijednosti motora
za određenu aplikaciju. 1 KW = 1,34 KS.
– Navedeni podaci podložni su izmjenama/ispravcima bez prethodne najave.

https://www.twindisc.it/en/marine-gearboxes/

Prikazujemo 1–12 od 15 rezultata

https://www.twindisc.it/en/marine-gearboxes/ Brodske kopče s posebno konstruiranim zupčanicima za tihi rad idealne su za vaše plovilo. Širok izbor Technodrive https://www.twindisc.it/en/marine-gearboxes/ Brodska kopča za brodske motore. Vrlo isprekidan rad s vrlo velikim varijacijama u brzini motora. Maksimalni kapacitet snage namijenjen je samo za osobnu upotrebu plovila za glisiranje trupa gdje je rad punog gasa motora manji od 10% ukupnog vremena. Ravnoteža rada pri 80% punog gasa motora ili manje. Ograničenje prosječnog radnog sata motora: - 500 sati godišnje za hidraulične prijenose (TM); - 300 sati godišnje za mehaničke mjenjače (TMC). Tipične primjene: Privatne, ne-čarter sportske/slobodne aktivnosti. Srednja dužnost Isprekidan rad s velikim varijacijama u brzini motora. Ograničenje prosječnog radnog sata motora: - 2000 sati godišnje. Tipične primjene: Privatni i čarter, sport / aktivnosti u slobodno vrijeme. Gliseri, poludeplasmanska i deplasmanska plovila. Kontinuirana dužnost Kontinuirani rad s malim ili nikakvim promjenama brzine/snage motora postavljanje. Neograničen broj sati godišnje. Tipične primjene: teški ribarski brodovi i komercijalna plovila. VAŽNE INFORMACIJE O PRIJAVI - Ocjene prijenosa temelje se na uporabi prijenosa u torzijskom položaju kompatibilan sustav koji koristi odgovarajuću ulaznu torzijsku spojku. - Ocjene su za Diesel motore. - Posavjetujte se s tvornicom za vrijednosti primjenjive na benzinske motore ili druge primjene nije u skladu s danom definicijom klase usluge. - Oznake se odnose na desne motore (tj. zamašnjak u smjeru suprotnom od kazaljke na satu rotacija gledajući stražnji dio motora). - Omjeri su punom snagom naprijed i natrag osim ako nije drugačije naznačeno. - Omjeri prijenosa trebaju biti jednake ili veće od objavljenih vrijednosti motora za određenu aplikaciju. 1 KW = 1,34 KS. - Navedeni podaci podložni su izmjenama/ispravcima bez prethodne najave.